30 april 2006

Today is a wonderful day

Och biljetten är min och jag är hypad som ett as redan fyra månader i förväg. Fyfan fyfan fyfan vad det borde vara 30 augusti imorgon.

Juste, Black Label Society har ställt in i sin Europaturné, så det blir inte dem som spelar med In Flames på grönan.

Nu blir det jetespenande att se vilka som ersätter svarta lappens samhälle. Förhoppningsvis något annat brutalt bra melodeath-band. Allra bäst vore dock att In Flames körde hela passet, en våt dröm som nog tyvärr inte kommer gå i uppfyllelse.

Men hoppas kan man, vi får se.

29 april 2006

Dagen vi alla skall brinna i helvetet

Du förtjänar inte att leva om du inte är där.

26 april 2006

Bordsparkaren slår till

"Inte brottsligt kalla flicka för ”hora”
16-åring friades i tingsrätten
Han kallade henne för ”hora” och sa att ”jag ska stoppa min kuk i dig.” Enligt domstolen var det inte sexuellt ofredande. Däremot dömde Södertälje tingsrätt den 16-årige pojken för att ha sparkat på ett bord."

Och här har vi ännu ett bevis på att en stor del av Sveriges otal juridiker borde få kicken.

Sparkat på ett bord my ass.

Jag borde inte ha läst Aftonbladet idag heller.

18 april 2006

Bra datum, saker som äger och saker som suger

DARKANE - 3E JUNI.

SLAYER - ÄGER.

PLUGGA - SUGER.

...

IN FLAMES + BLACK LABEL SOCIETY - 30 AUGUSTI.

VERKAR SOM OM FRAMTIDEN VERKAR NÅGOT LJUS ÅTMINSTONE.

PLUGGA - SUGER.

14 april 2006

Kårny

Äntligen masat mig iväg och köpt Korns senaste alster, Twisted Transistor. Är rätt så nöjd, men förväntade mig fler bra låtar. Köpte även Marilyn Mansons kritikerrosade Antichrist Superstar(båda skivorna reades ut) och det blev en rätt så stor besvikelse. Merparten sög nämligen. Feck. Skulle köpt Holy Wood istället.

Sen såg jag Fans of Jon Brower spela live idag. Jag blev rätt nöjd med att EP'n sålde slut så fort, det var ju trots allt jag som gjort omslaget. Be happy, fuckos. Eller nåt.

11 april 2006

!

Nånstans bakom killen i vitt hoppar jag runt och röjer. Det är fördjävligt synd att jag har förmågan att aldrig bli med på bild. När man sitter här och kollar på bilderna längtar man tillbaks och vill vara där på Brygghuset igen. För att kompensera för min tragiska längtan sitter jag här med saft och lyssnar på Sveriges bästa punkband.

Micke har en så jävla häftig gitarr.

Ahh...

Within Temptation - Jag har inte mycket till övers för de här asen. Det mesta de har gjort är skräp och de är gay som fan. Fast en bra låt har de gjort. En äckligt bra låt som trots att den mtv:ats och mainstreamats åt arselhelvete fortfarande är äckligt bra.

Stand my Ground.

Kolla in den och spy på dina fötter över att ett fjolligt power metal-band kunde göra bra låtar.